Zorg… ook voor uw was!

Barth Slijkhuis BV is een echt familiebedrijf, waarbij het leveren van service, kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan.


Door intensief samen te werken met onze partnerklanten, creŽren wij graag mogelijkheden om de proceskosten voor een ieder (dus ook voor uw cliŽnt) betaalbaar te houden.


Samen met onze medewerkers kunnen wij u een pakket op maat bieden. Daarbij valt, naast natuurlijk het reinigen en opmaken van het textiel, te denken aan:

  • het per cliŽnt verpakken van persoonlijke was
  • het registreren van de kosten per cliŽnt, aangaande de persoonlijke was (al dan niet met barcode)
  • het op routing afleveren van de persoonlijke was, zodat ronddelen eenvoudiger wordt
  • het verhuren en verzorgen van een huiselijk en vrolijk gekleurd bed- en badgoed pakket
  • het verzorgen van informatiebijeenkomsten voor uw cliŽnten op locatie
    het verzorgen van de was van de hulpbehoevende, maar thuiswonende, cliŽnten in uw wijk.

Natuurlijk zouden wij nog even door kunnen gaan met u vertellen wat wij allemaal kunnen, maar liever horen wij van u wat u verwacht van een wasserij, zodat wij onze dienstverlening voor u op maat kunnen maken. Als u ons vertelt wat u denkt dat de best passende methode voor uw locatie zou zijn en hoe uw cliŽnten hun persoonlijke was graag verzorgd zouden willen hebben, dan kunnen wij samen met u de meest optimale dienstverlening vormgeven.


Onder het motto u de zorg voor de mens wij de zorg voor de was, proberen wij het u keer op keer zo makkelijk mogelijk te maken. Dat het geleverd wordt conform vastgelegde afspraken en schoon is, vinden wij niet meer dan natuurlijk!